Ping! Je telefoon licht op en er verschijnt een ouderwets sms’je met daarin coördinaten. Dat moet de locatie van de kampvuursessie zijn. Spannend! Je pakt snel je spullen en stapt de auto in. De expeditie gaat beginnen.

Eén voor één verschijnen de expeditieleden op locatie. Je begroet ze en maakt een praatje. Wanneer iedereen er is, loop je samen met de andere deelnemers naar ‘de geheime plek’ midden in het bos. Eenmaal aangekomen ga je aan de slag met het opbouwen van het kamp en het maken van vuur. Als de schemering valt en de zon langzaam verdwijnt, zoek je een fijne plek tussen de anderen in de cirkel. Het kampvuur wordt aangestoken en je geniet van de warmte op je gezicht, het knisperen van het hout en de verhalen van de expeditieleden.

Dit is het begin van de expeditie kampvuursessie. Het begin van mooie verhalen, verbindingen en inzichten.

Expeditie kampvuursessie

Verdiepende gesprekken die zorgen voor inspiratie en verbinding

  • Ben je vaak druk en heb je geen moment van rust?
  • Zoek je verbinding met gelijkgestemden?
  • Heb je een vraag en wil je deze vraag delen met anderen?
  • Zoek je een moment van ontspanning en bezinning?
  • Wil je je laten inspireren door andere ondernemende mensen?

Neem dan plaats bij het kampvuur. Een kampvuur is van oudsher een plek waar verhalen worden gedeeld en verdiepende gesprekken ontstaan. Gesprekken die je aan het denken zetten en inspireren. Samen met een groep inspirerende en ondernemende mensen gaan we rond het kampvuur met elkaar in gesprek.

Tussen de gesprekken door maken we ons eigen avondeten en genieten we van een warme kop koffie of thee. De kampvuursessie zorgt ervoor dat je op een ervaringsgerichte manier de verbinding met jezelf en met de andere deelnemers aangaat.

Praktische informatie

Data: nieuwe datum volgt
Tijd: van 15:00 tot 20:00 uur
Waar: in een bosrijke omgeving rondom Breda
Wie: ondernemende mensen die verbinding met anderen willen aangaan (max. 8)
Prijs: € 149 ex btw

Wil je samen met anderen het kampvuur aansteken en de verbinding aangaan? Meld je dan snel aan voor deze toffe expeditie kampvuursessie!

Aanmelden kampvuursessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Keuze kampvuursessie