Ping! Je telefoon licht op en er verschijnt een ouderwets sms’je met daarin coördinaten. Dat moet de verzamel locatie zijn voor de expeditie. Spannend! Je pakt snel je spullen en stapt de auto in. De expeditie gaat beginnen.

Eén voor één verschijnen de expeditieleden op locatie. Je begroet ze en maakt een praatje. Wanneer iedereen er is, loop je samen met de andere deelnemers naar ‘de geheime plek’ midden in het bos. Eenmaal aangekomen ga je aan de slag met het opbouwen van het kamp en het maken van vuur. Als de schemering valt en de zon langzaam verdwijnt, zoek je een fijne plek tussen de anderen in de cirkel. Het kampvuur wordt aangestoken en je geniet van de warmte op je gezicht, het knisperen van het hout en de verhalen van de expeditieleden.

Dit is het begin van de expeditie. Het begin van mooie verhalen, verbindingen en inzichten.

Twee daagse expeditie 

Een expeditie dat in teken staat van persoonlijke en vitale groei op gebied van leiderschap  

  • Ben je vaak druk en heb je geen moment van rust?
  • Zoek je naar verbinding met jezelf?
  • Heb je een vraag en wil je deze vraag delen met anderen?
  • Zoek je een moment van ontspanning en bezinning?

Neem deel aan de twee daagse expeditie en zoek in de buitenlucht naar verbinding, vertrouwen en commitment. Tijdens deze toffe 2-daagse expeditie slaap je in de buitenlucht in de buurt van het kampvuur waar de mooiste gesprekken en ervaringen kunnen ontstaan.

Door twee dagen te leven rond het kampvuur zal je rust en verbinding vinden met je expeditie genoten. De expeditie staat in het teken van jouw persoonlijke leiderschap. Je gaat fysiek, mentaal en emotioneel ervaren.

Deze expeditie is een perfecte mogelijkheid om even te ontsnappen uit de stress en de dagelijkse sleur van het bedrijfsleven.

Praktische informatie

Waar:    In een bosrijke omgeving rondom Breda
Prijs:     € 749 ex btw

Wil je samen met anderen twee dagen lang op expeditie gaan en zo een persoonlijke groei door te maken om zo een betere leider te worden? Meld je dan snel aan voor deze toffe twee daagse expeditie! 

Aanmelden twee daagse expeditie

Naam(Vereist)
Aanmelden 2 daagse (Persoonlijk) Leiderschapsexpeditie